Sinds 2014
Aangesloten bij Webshop Keurmerk
Gratis verzending bij zes flessen maandwijn of vanaf € 150,00
vóór 15.00 uur besteld vlg. werkdag in huis
Wijnzinnige proeverij

Wijnzinnige proeverij

Staat u wel eens voor een wijnrek en weet u niet welke wijn u moet kiezen? Of heeft u altijd al meer willen weten over wijn? Dan wordt het tijd om deel te nemen aan een wijnzinnige proeverij van www.wijnkraam.nl. Want geef toe, wat is er leuker dan verschillende wijnen of bubbels te proeven met vrienden? En daarbij genieten van de top wijnen die wij uit eigen assortiment voor u selecteren!

Al onze proeverijen worden op maat gemaakt. Kiest u voor de combinatie van wit, rood en/of rosé, een bruisende proeverij gevuld met bubbels of een thema zoals bijvoorbeeld een gekozen wijnland of uw favoriete druivenras? We horen het graag van u tijdens uw aanvraag, zodat de wijnkeuze aansluit bij uw wensen.

Onze wijnzinnige proeverijen worden verzorgd bij u thuis of op locaties in geheel Nederland (inclusief de Waddeneilanden). Aan u de keus!

Voor meer informatie, een persoonlijk advies of het maken van een reservering verzoeken wij uw te mailen naar [email protected]. Mocht u ons persoonlijk willen spreken, dan kunt u ons bellen op 06-30380997.

Met vriendelijke wijngroet,
Daniëlle Hearn

Geen producten gevonden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
© Copyright 2020 Wijnkraam.nl - Powered by Lightspeed