Sinds 2014
ontvang 10% korting op uw wijn met kortingscode wijnvriend
Gratis verzending bij een besteding vanaf € 150,00
vóór 12.00 uur besteld vlg. werkdag in huis

Over ons

Beste wijnliefhebber,

Wijnkraam.nl is een wijnshop gevuld met een breed assortiment van betaalbare kwaliteitswijnen voor elke dag tot en met de zeldzame flessen uit het exclusieve segment.

Naast het aanbieden van wijnen op Wijnkraam.nl, kunnen wij ook gebruik maken van prachtige locaties waar wijncursussen, proeverijen en wijnevenementen gegeven kunnen worden. Wilt u liever een wijnproeverij op een eigen gekozen locatie of bij u thuis; ook dat kan natuurlijk!

Onze wijnen worden ook aangeboden en verkocht bij (horeca) bedrijven. Vanzelfsprekend hanteren we voor bedrijven inkoopsprijzen en andere betalingscondities dan op de website staan vermeld. Wilt u hierover meer geïnformeerd worden, dan kom ik graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Onze leverancier Noordman Wijnimport houdt zich sinds 1934 bezig met het selecteren van authentieke, karaktervolle wijnen. Zij zijn al sinds jaar en dag lid van de Koninklijke Vereniging voor Nederlandse Wijnhandelaren. (www.KVNW.nl) De KVNW is een keurmerk wat vertrouwen, rechten en plichten geeft aan het gehele proces van de producent tot de uiteindelijke afnemer.

Wie ben ik…
Ik ben Danielle von Grumbkow en ik woon samen met mijn kinderen Robin en Lynn in de gezellige binnenstad van Harderwijk. Met de ondersteuning van mijn kinderen, familie en vrienden is Wijnkraam.nl in 2014 ontwikkeld. Ik hoop dat ik u binnenkort mag toevoegen aan mijn lijst van wijnvrienden.

Persoonlijke benadering, 100% klantvriendelijkheid en snelle communicatie is voor mij vanzelfsprekend. Wij zijn niet voor niks, 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Het is mijn missie om u altijd te voorzien van een goed advies, zodat u kunt genieten van een goede fles wijn bij de juiste gelegenheid.

Uiteindelijk alles wat een persoon zoekt is een middel om zich gelukkig en voldaan te voelen. Het genot van wijn, bijna altijd gepaard met voedsel, gezelligheid, romantiek of gezelschap, is een zeer eenvoudig middel om dat gevoel te geven.

Met vriendelijke wijngroet,
Daniëlle von Grumbkow

m: 06-30380997
e:  [email protected]

Kleine Oosterwijck 15a
3841 BL Harderwijk  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2024 Wijnkraam.nl - Powered by Lightspeed