Sinds 2014
ontvang 10% korting op uw wijn met kortingscode wijnvriend
Gratis verzending bij een besteding vanaf € 150,00
vóór 12.00 uur besteld vlg. werkdag in huis

Verzenden & bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?
Wij bezorgen onze wijn in heel Nederland GRATIS bij een besteding vanaf € 150,00. Bij een bestelling van minder dan € 150,00, bedragen de verzendkosten € 8,95. Bij Wijnkraam.nl betaalt u één tarief per bestelling + verzending + verzekering.

Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Alle bestellingen welke vóór 12.00 uur bij Wijnkraam.nl binnen en betaald zijn, worden de volgende werkdag bezorgd op het aangegeven postadres. Plaatst u de bestelling na 12.00 uur, dan kan de bezorgtijd maximaal twee werkdagen bedragen. Wij laten onze wijnen in geheel Nederland bezorgen in een breukvrije verpakking door onze logistieke partner Wesseling Logistics of via flespakket.nl (in samenwerking met Post NL).

Maandag -  dinsdag
Dinsdag -  woensdag
Woensdag -  donderdag
Donderdag  -  vrijdag
Vrijdag -  maandag
Zaterdag -  dinsdag
Zondag -  dinsdag


Ik ben niet thuis als mijn bestelling wordt afgeleverd. Wat nu?
Mochten wij  u overdag niet treffen op het door u opgegeven (alternatief aflever)adres, dan proberen wij de bestelling bij uw buren af te geven. Mocht dat niet lukken, dan bellen wij de volgende werkdag nogmaals aan. Wanneer het niet wenselijk vindt dat wij uw bestelling bij uw buren afgeven, dan heeft u in het bestelproces de mogelijkheid daarover een opmerking voor ons achter te laten. 

Kan ik zelf mijn bezorgdatum bepalen?
Alle bestellingen welke voor 12.00 uur bij Wijnkraam.nl binnen en betaald zijn, worden de volgende werkdag afgeleverd op het door u opgegeven adres. Mocht u deze bewuste dag niet thuis zijn en heeft u geen alternatief afleveradres om op te geven, laat het ons dan direct weten. In het proces van de bestelling heeft u de mogelijkheid een opmerking voor ons achter te laten. Vermeldt u hier duidelijk dat u de volgende werkdag niet aanwezig bent om de wijn in ontvangst te nemen en vermeldt u ook de dag en de datum wanneer u de wijn wel in ontvangst kunt nemen. Let op! Onze wijnen worden alleen aangeboden op werkdagen.

Kan ik ook een zakelijke bestelling plaatsen?
Ja, onze wijnen worden ook aangeboden en verkocht bij (horeca) bedrijven. Vanzelfsprekend hanteren wij voor bedrijven inkoopprijzen en andere betalingscondities dan op de website staan vermeld. Mocht u hierover meer geïnformeerd willen worden, dan komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. U kunt ons bereiken via e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer 06-30380997.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2024 Wijnkraam.nl - Powered by Lightspeed