Sinds 2014
ontvang 10% korting op uw wijn met kortingscode wijnvriend
Gratis verzending bij een besteding vanaf € 150,00
vóór 12.00 uur besteld vlg. werkdag in huis

Ruilen & retour

Ruilen & Retour

Ik heb een doos met 6 dezelfde wijnen besteld, maar vind deze niet lekker?
Het kan natuurlijk voorkomen dat u een doos van 6 flessen met dezelfde wijn heeft besteld en deze, om welke reden dan ook, voldoet niet aan de verwachtingen. In zo’n geval kunt u de wijn binnen 14 dagen na levering retour sturen aan Wijnkraam.nl. Er mag maximaal 1 fles per doos ontbreken. Wij verzoeken u dit binnen 14 dagen na bezorging aan ons kenbaar te maken via e-mail [email protected]. De retourzendingen worden alleen geaccepteerd, mits deze zoveel mogelijk in de originele verpakking wordt verzonden en de flessen ongeopend zijn.

De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening. Wanneer er wijn geretourneerd wordt aan Wijnkraam.nl en deze bij ons is ontvangen en gecheckt, zal het bedrag van de overige flessen wijn binnen 2 werkdagen op uw rekening worden teruggestort. U mag er uiteraard ook voor kiezen om het openstaande bedrag te verrekenen met een volgende bestelling.

Mijn bestelling bevat een gebroken fles
Het kan voorkomen dat uw zending breukflessen bevat, of dat er een fles of flessen ontbreken. Wij verzoeken u dit binnen 3 werkdagen na bezorging aan ons kenbaar te maken via e-mail [email protected]. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling zo spoedig mogelijk compleet en correct is.

Ik wil een verkeerd geleverde doos retourneren
Wij vragen u bij een onjuiste levering direct contact met ons op te nemen via [email protected]. De verkeerd geleverde doos halen wij z.s.m. bij het afleveradres op een vooraf afgesproken datum. Dit kan maximaal 5 werkdagen duren. Alleen retourzendingen met onze voorafgaande toestemming worden geaccepteerd.

Mijn wijn bevat kurk, ik wil deze fles retourneren
Indien u uw producten in beschadigde toestand ontvangt, dan wel producten ontvangt die niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het desbetreffende product gesteld mogen worden, verzoeken wij u dit binnen 14 dagen na bezorging aan ons kenbaar te maken via e-mail [email protected]. Wij zullen ervoor zorgen dat uw klacht zo goed mogelijk wordt afgehandeld.

Ik wil mijn bestelling retourneren ( zonder opgaaf van reden).
Net als bij andere webwinkels bent u bij ons beschermd door de wet ‘koop op afstand’. Hierdoor kunt u zonder opgaaf van reden de bestelde wijn, binnen 14 dagen, retour zenden aan Wijnkraam.nl. Wij verzoeken u dit binnen 14 dagen na bezorging aan ons kenbaar te maken via e-mail [email protected]. De retourzendingen worden alleen geaccepteerd, mits deze zoveel mogelijk in de originele verpakking wordt verzonden en de flessen ongeopend zijn. U kunt ook gebruik maken van ons modelformulier voor herroeping, welke u hier kunt downloaden. De kosten voor de retourzendingen zijn voor uw eigen rekening. 

Wanneer en hoe krijg ik mijn geld terug?
Wanneer er wijn geretourneerd wordt aan Wijnkraam.nl en deze bij ons is ontvangen en gecheckt, zal het bedrag binnen 2 werkdagen op uw rekening worden teruggestort.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2024 Wijnkraam.nl - Powered by Lightspeed