Sinds 2014
ontvang 10% korting op uw wijn met kortingscode wijnvriend
Gratis verzending bij een besteding vanaf € 150,00
vóór 12.00 uur besteld vlg. werkdag in huis

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website van Wijnkraam.nl. Door de website te gebruiken, gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer.

Alle informatie, foto’s en onderdelen van deze website zijn het eigendom van Wijnkraam.nl. Het is niet toegestaan deze informatie, foto’s en onderdelen te kopiëren en te gebruiken voor enige vorm van publicatie zonder schriftelijke toestemming van Wijnkraam.nl. Onderdelen die u kopieert om voor u persoonlijk te bewaren vallen hier niet onder, hier heeft u geen schriftelijke toestemming voor nodig.

Wijnkraam.nl doet haar uiterste best om de informatie op de website up-to-date te houden. De inhoud van de website wordt dan ook regelmatig aangepast en aangevuld. Het is denkbaar dat de informatie op de site niet volledig is of fouten bevat. De prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele fouten en/of prijswijzigingen.

Wijnkraam.nl mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen, met of zonder kennisgeving. Wijnkraam.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

De informatie die Wijnkraam.nl op haar website verschaft kan geen garantie geven wat betreft kwaliteit of kwantiteit voor het gebruik van de producten voor een specifiek doel.

Wijnkraam.nl is niet aansprakelijk voor informatie en web inhoud die zonder haar medeweten wordt verstuurd door gebruikers. Ook is Wijnkraam.nl niet verantwoordelijk voor de web inhoud en informatie van websites die op enige manier gelinkt zijn met Wijnkraam.nl. Als u via een link op de webpagina de website Wijnkraam.nl verlaat, neemt Wijnkraam.nl afstand van alle aansprakelijkheid.

Wijnkraam.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, direct dan wel indirect, die in verband wordt gebracht met de website.

Vragen en feedback
Als u vragen heeft over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2024 Wijnkraam.nl - Powered by Lightspeed