Sinds 2014
Aangesloten bij Webshop Keurmerk
Gratis verzending bij een besteding vanaf € 150,00
vóór 12.00 uur besteld vlg. werkdag in huis
Wijn van de maand

Wijn van de maand

Elke maand zet Wijnkraam.nl een aantal specifieke wijnen in het zonnetje om te proeven. Uit deze ‘wijn van de maand’ wijnen, stelt u uw eigen wijnpakket van minimaal zes flessen samen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw favoriete wijn te kiezen. Kiest u voor één soort wijn of voor een mix, aan u de keus!

Elk wijnpakket wordt GRATIS afgeleverd met:

  • De minimaal zes door u geselecteerde wijnen;
  • Proefnotities van de geselecteerde ‘wijn van de maand’ wijnen;
  • Een korting van 10% op een volgende bestelling van uw favoriete wijn.

De wereld van de wijn is een wondere wereld van smaken, geuren, wijnen, druivenrassen, wijn & spijs, groeiende regio’s en plezier. Wijn brengt gezelligheid, ontspannen tijden, romantiek, ontspanning, delen en vriendschap. Het geeft stof tot nadenken, is uitdagend, boeiend en leerzaam.

Maar waar moet je beginnen als je de wijnwereld wilt leren kennen? Lezen? Proeven? Praten? Ja, een beetje van alles is een mooie aanloop om de wijnwereld te leren kennen en waarderen. Daarom hebben wij voor u de wijn van de maand in het leven geroepen. Dit zijn vooraf geselecteerde wijnen, die u kunt proeven tijdens het lezen van de proefnotitie ‘s. Hierin staan onderwerpen zoals terroir, klimaat, druivenras, de geschiedenis van de wijnmakers, drinkmomenten en nog veel meer. En als u wilt kunt u op onze website, bij de betreffende wijn nog een review schrijven ook.
 

Voorwaarden
De gratis verzendkosten zijn uitsluitend van toepassing indien u een wijnpakket van minimaal zes flessen wijn samenstelt uit de geselecteerde “wijn van de maand” wijnen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Prijs- en/of jaartalwijzigingen onder voorbehoud.

Geen producten gevonden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2021 Wijnkraam.nl - Powered by Lightspeed